Beskrivelse
Bollerne er velegnet både som morgenmad, et mellemmåltid eller til fødselsdagen. Du kan variere smagen ved at bruge revne gulerødder i stedet for noget af vandet eller komme kerner eller frø ovenpå bollerne. Da bollerne er veganske kan de også serveres for veganere eventuelt med vegansk smørbar og vegansk pålæg.
Ingredienser:
Fuldkorns rismel*, solsikkekerner*, hirsemel*, psyllium*, bagepulver* (majsstivelse*, vinsten, natron) salt (Atlanterhavs), spidskommen*
*økologisk
Tilberedning:
Posens indhold piskes med 450 g vand og 7 g olie.
Dejen hviler i 10 min. Piskes i 10 min.
Formes, med let hånd, med olie på hænderne til 8-9 boller.
Bages i forvarmet varmluftsovn på 200 grader i ca. 40 min.
Næringsindhold pr. 100 gram:
Energi: KJ 1529/364 kcal, fedt 12.1 g, heraf mættet fedt 1.2 g, kulhydrat 49.3 g, heraf sukkerarter 0.5 g, kostfibre 8.6 g, protein 15.6 g, salt 0.7 g
Dk-ØKO-100
Nettovægt:
285 g tørvareblanding.
Opbevaring:
Melblandingen opbevares tørt og køligt. De færdige boller opbevares i køleskab eller fryseren i boks med tætsluttende låg.
Zita Hubback –
Nemme at lave og smager dejligt
Kristian Andersen –
Super godt produkt, velsmagende og nemt at lave, stadig god friskhed i bollerne efter et par dage:-)