Beskrivelse
Du kan lave syv muffins eller en skærekage med en lækker konsistens og en god smag af cappuccino. I kagemiksen er der et godt samspil mellem kokossukkerets nøddeagtige sødme og smagen af kaffe. Passer perfekt til en kop kaffe eller te og kan nydes med en kugle is.
Ingredienser:
Kokossukker*, fuldkorns rismel*, kaffe*, bagepulver* (majsstivelse*, vinsten, natron) salt (Himalaya).
*økologisk
Tilberedning:
Pisk hviderne fra 4 æg str. M/L eller 130 g Aquafaba (pisket kikærtevand)
Pisk 50 g rapsolie i.
Pisk forsigtigt posens indhold i til det hele er blandet godt.
Fordeles i muffins silikoneforme eller anden kageform.
Bages i forvarmet almindelig ovn på 175 grader i ca. 18-22 min.
Prik med en nål. Hvis der hænger dej ved, er de ikke færdige.
Når de er færdige tages de straks ud af formene og afkøler.
Næringsindhold pr. 100 gram:
Energi: KJ 1339/kcal 225
fedt 3.3 g
heraf mættet fedt 0.3 g
kulhydrat 81.6 g
heraf sukkerarter 47.5 g
kostfibre 1.4 g
protein 3.1 g
salt 0.7 g
Dk-ØKO-100
Nettovægt:
204 g tørvareblanding.
Opbevaring:
Melblandingen opbevares tørt og køligt. De færdige kager opbevares, i en boks med tætsluttende låg, i et skab eller i fryseren.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.