Cappuccino muffins med kokossukker

kr. 59,95

 

Cappuccino muffins, økologisk

Glutenfri, mælkefri, vegansk.

Melblanding med kokossukker.
Nok til 7 stk. eller 1 skærekage.

Beskrivelse

Glutenfri, mælkefri, vegansk

Du kan lave syv muffins eller en skærekage med en lækker konsistens og en god smag af cappuccino. I kagemiksen er der et godt samspil mellem kokossukkerets nøddeagtige sødme og smagen af kaffe. Passer perfekt til en kop kaffe eller te og kan nydes med en kugle is.

Ingredienser:

Kokossukker*, fuldkorns rismel*, kaffe*, bagepulver* (majsstivelse*, vinsten, natron) salt (Himalaya).

*økologisk

Tilberedning:

Pisk hviderne fra 4 æg str. M/L eller 130 g Aquafaba (pisket kikærtevand)
Pisk 50 g rapsolie i.
Pisk forsigtigt posens indhold i til det hele er blandet godt.
Fordeles i muffins silikoneforme eller anden kageform.
Bages i forvarmet almindelig ovn på 175 grader i ca. 18-22 min.
Prik med en nål. Hvis der hænger dej ved, er de ikke færdige.
Når de er færdige tages de straks ud af formene og afkøler.

Næringsindhold pr. 100 gram:

Energi: KJ 1339/kcal 225

fedt 3.3 g

heraf mættet fedt 0.3 g

kulhydrat 81.6 g

heraf sukkerarter 47.5 g

kostfibre 1.4 g

protein 3.1 g

salt 0.7 g

Dk-ØKO-100

Nettovægt:

204 g tørvareblanding.

Opbevaring:
Melblandingen opbevares tørt og køligt. De færdige kager opbevares, i en boks med tætsluttende låg, i et skab eller i fryseren.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cappuccino muffins med kokossukker”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.