Beskrivelse
Otte muffins med en lækker konsistens og en god smag af kakao, valnødder, mørk chokolade og kokossukkerets nøddeagtige sødme. I disse muffins er der et godt samspil mellem kokossukkerets sødme og smagen af kakao, chokolade og valnødder. Passer perfekt til en kop kaffe eller te og kan nydes med en kugle is.
Ingredienser:
Kokossukker*, fuldkorns rismel*, mørk chokolade* (soyalecithin, kan indeholde spor af*** mælk, gluten nødder, sesam, jordnødder), kakao*, valnødder* bagepulver* (majsstivelse*, vinsten, natron) salt (Himalaya).
*** Spor af betyder at virksomheden ikke har tilsat produkterne, men da de også laver varer med disse produkter kan der være spor af dem, men det er ikke sikkert at der er, men det er en lovpligtig oplysning.
**Allergen: valnødder
*økologisk
Tilberedning:
Pisk hviderne fra 5 æg str. M/L eller 162 g Aquafaba (pisket kikærtevand)
Pisk 50 g rapsolie i.
Pisk forsigtigt posens indhold i til det hele er blandet godt.
Fordeles i muffins silikoneforme eller anden kageform.
Bages i forvarmet almindelig ovn på 175 grader i ca. 18-22 min.
Prik med en nål. Hvis der hænger dej ved, er de ikke færdige.
Når de er færdige tages de straks ud af formene og afkøler.
Næringsindhold pr. 100 gram:
Energi: KJ 1538/kcal 650
fedt 7.3 g
heraf mættet fedt 1.6 g
kulhydrat 74.9 g
heraf sukkerarter 44.3 g
kostfibre 5.0 g
protein 6.0 g
salt 0.8 g
Dk-ØKO-100
Nettovægt:
240 g tørvareblanding.
Opbevaring:
Melblandingen opbevares tørt og køligt. De færdige kager opbevares, i en boks med tætsluttende låg, i et skab eller i fryseren.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.