Beskrivelse
Seks muffins med et godt samspil mellem de naturlige sødestoffer, smagen af lakrids og et højt indhold af fibre. Passer perfekt til en kop kaffe eller te og kan nydes med god samvittighed alene eller med en kugle sukkerfri is.
Ingredienser
Fuldkorns rismel*, erythritol, kostfibre, erythritol*, kaffe*, bagepulver* (majsstivelse*, vinsten, natron) salt (Atlanterhavs).
*økologisk
Tilberedning:
Pisk hviderne fra 4 æg str. M/L eller 130 g Aquafaba (pisket kikærtevand).
Pisk forsigtigt 50 g rapsolie i.
Fordeles i muffins silikoneforme eller anden kageform.
Bages i forvarmet almindelig ovn på 175 grader i 18-22 min.
Prik med en nål. Hvis der hænger dej ved, er de ikke færdige.
Når de er færdige tages de straks ud af formene og afkøler.
Prik med en nål, hvis der er dej på, er de ikke færdige.
Tages straks ud af formen
Næringsindhold pr. 100 gram:
Energi: KJ 720/kcal 169 kcal
fedt 1.0 g
heraf mættet fedt 0.3 g
kulhydrat 72.7 g
heraf sukkerarter 2.0 g
heraf polyoler 42.1 g
kostfibre 14,0 g
protein 2.9 g
salt 1.1 g
Dk-ØKO-100
Nettovægt:
214 g tørvareblanding.
Opbevaring:
Melblandingen opbevares tørt og køligt. De færdige kager opbevares, i en boks med tætsluttende låg, i et skab eller i fryseren.
Finn Nygaard –
Super lækker muffins,
Med en god smag, nemme at lave i en form, kan varmt anbefales