Beskrivelse
Lækre pølsebrød uden tilsat sukker og med mulighed for at bage dem med eller uden sesamkerner.
Miksen kan enten bruges til at bage pølsebrød eller burgerboller af og serveres med almindelige eller veganske pølser og bøffer uden gluten.
Brødene kan fryses eller gemmes et par dage i en boks, med tætsluttende låg, i køleskabet.
Ingredienser:
Fuldkorns rismel*, hirsemel*, tapiokamel*, psyllium*, bagepulver* (majsstivelse*, vinsten, natron) salt (Atlanterhavs), spidskommen*
*økologisk
Tilberedning:
Posens indhold piskes med 350 g vand og 7 g olie.
Dejen hviler i 10 min. Piskes i 10 min.
Formes, med let hånd, med olie på hænderne til 7 pølsebrød eller 4 burgerboller.
Bages i forvarmet varmluftsovn på 200 grader i ca. 50 min.
Næringsindhold pr. 100 gram:
Energi: KJ 1392/kcal 330
fedt 1.2 g
heraf mættet fedt 0.5 g
kulhydrat 71.6 g
heraf sukkerarter 1.1 g
kostfibre 11.1 g
protein 6.8 g
salt 1.3 g
Dk-ØKO-100
Nettovægt:
230 g tørvareblanding.
Opbevaring:
Melblandingen opbevares tørt og køligt. De færdige brød opbevares i køleskab eller fryseren i boks med tætsluttende låg.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.