Beskrivelse
Du kan udskifte noget af vandet med revet gulerod og bruge dem til madvafler. Hvis de skal bruges til dessert er de lækre med syltetøj, sirup, en naturlig sukkererstatning eller sukkerfri marmelade.
Ingredienser:
Fuldkorns rismel*, majsstivelse*, hybenpulver*, Tapioka*, bagepulver* (majsstivelse*, vinsten, natron) salt (Atlanterhavs), kanel* (Ceylon).
*økologisk
Tilberedning:
Bland miksen med 1 æg (pisket), 15 g olie og 300 g vand.
Bages i vaffeljern på trin 3,5 i 4 min eller til de er bagte indeni og sprøde udenpå.
Serveres til varmt mad eller som dessert med en kugle is, naturlig sukkererstatning, agavesirup, marmelade eller kokosblomst sirup.
Næringsindhold pr. 100 gram:
Energi: KJ 1508/kcal 354 kcal
fedt 2.5 g
heraf mættet fedt 0.6 g
kulhydrat 66.6 g
heraf sukkerarter 2.3 g
kostfibre 5.7 g
protein 6.4 g
salt 1.6 g
Dk-ØKO-100
Nettovægt:
150 g tørvareblanding.
Opbevaring:
Melblandingen opbevares tørt og køligt. De færdige Vafler opbevares i køleskab eller fryseren i boks med tætlukket låg. Smager bedst nylavede.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.