Beskrivelse
Raspen er anvendelig både til kød, fisk eller de hjemmelavede veganske ”bøffer”.
Den får maden til at bliver dejlig sprød og med en lækker konsistens. Der er rasp nok til 4 bøffer eller 7 fisk
Ingredienser:
Fuldkorns rismel*, Fuldkorns ris*, majsstivelse*, salt (Atlanterhavs), sort peber*
*økologisk
Tilberedning:
To tallerkener:
Pisk 1 æg på den ene tallerken og kom miksen på den anden tallerken.
Vend fisk eller kød i det piskede æg.
Vend fisk eller kød i raspen.
Steg i varm olie og eventuelt vegansk ”smør” i blok.
Næringsindhold pr. 100 gram:
Energi: KJ 1495/kcal 425
fedt 2.1 g
heraf mættet fedt 0.4 g
kulhydrat 75.6 g
heraf sukkerarter 0.4 g
kostfibre 2.6 g
protein 6.4 g
salt 2.3 g
Dk-ØKO-100
Nettovægt:
170 g tørvareblanding.
Opbevaring:
Melblandingen opbevares tørt og køligt. Den færdige rasp opbevares i et skab eller fryser i en boks med tætsluttende låg.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.